Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-to 8–20, pe 8–14)

Hammaskiven ja plakin poisto tehdään ultraäänilaitteella ja käsi-instrumentein, minkä lisäksi suuhygienistimme ohjaavat asiakkaitamme sopivien hammashoitotuotteiden valinnassa ja käytössä, jotta päivittäinen suun hoito kotona helpottuu.

Soodapuhdistus on toimenpide, jossa poistetaan tehokkaasti ja hellävaroen hammaspintojen plakki sekä pinnalliset värjäymät. Puhdistus voidaan tehdä erillisellä hoitokäynnillä tai hammaskiven poiston yhteydessä.

Hampaiden valkaisu ammattilaisella on turvallista. Valkaisua varten hampaiston tulee olla hoidettu ja ikenien terveet, kotivalkaisua varten teetämme sinulle yksilölliset valkaisulusikat. Vastaanotollamme käytetään Opalescence-valkaisutuotteita sekä uuteen teknologiaan perustuvaa hellävaraista, vihlomatonta ja nopeaa BlancOne® –vastaanottovalkaisumenetelmää, jossa valkaisuaine aktivoidaan Arcus-valolampulla. BlancOne® CLICK -valkaisuhoidossa saa kevyesti hymyyn pienen kirkastuksen jo 10 minuutissa ja se on toistettavissa useamman kerran vuodessa. BlancOne® TOUCH on tehokkaampi valkaisu, joka antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen 30 minuutissa.

KELA-korvauksen saaminen suuhygienistin hoidosta edellyttää hammaslääkärin lähetettä. Esteettisistä hoidoista, kuten valkaisusta tai hammaskorun kiinnityksestä, KELA-korvausta ei myönnetä.

Suuhygienistimme ovat suun ja hampaiden puhdistuksen sekä kotihoidon ohjauksen ammattilaisia. Tutustu suuhygienisteihimme täällä ja varaa aika puhelimitse 09 530 8980 tai nettiajanvarauksella.

Osoite

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kauppakeskus Myyrmanni, 3. krs

09 530 8980
ma-to: 8–20
pe: 8–14
la: sopimuksen mukaan
hammas [at] myyrmaenhammaslaakariasema.fi